Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
11 NOVEMBER: MEET TO MATCH VOOR MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMERS
30 september 2021 | 1 minuten lezen

Samen voor Betrokken Ondernemers Woerden nodigt ondernemers uit om deel te nemen aan de nieuwe Meet to Match, voorheen bekend als de Beursvloer. Op donderdagmiddag 11 november zijn ondernemers welkom in de TechnoHUB in Woerden.

‘De afgelopen periode heeft ons allemaal doen inzien dat fysieke ontmoetingen en écht contact onbetaalbaar zijn’, aldus Nanette Mostert. ‘En dat méér niet altijd beter is. Daarom kiezen we nu voor deze andere, meer actuele opzet dan de bekende Beursvloer. Met rust en ruimte voor oprechte aandacht, meer impact en duurzamere verbindingen. Kwaliteit boven kwantiteit, beter passend bij de huidige tijdsgeest.’

Elk bedrijf en elke maatschappelijke organisatie kan maar één keer tijd en energie inzetten. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw inzet de meeste impact maakt op de lokale samenleving? Tijdens Meet to Match zal spreker Baukje Stam een betoog houden en laten zien hoe je samen die impact bereikt. Vervolgens kunnen de ondernemers direct de vloer op om elkaar te leren en te ontdekken hoe zij elkaar kunnen versterken. Aanmelden kan via info@samenvoorwoerden.nl.

SamenwerkingDienstverleningWoerden