fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
BOW meet maatschappelijke betrokkenheid in Woerden
15 oktober 2024 | 1 minuten lezen

Betrokken Ondernemers Woerden heeft in samenwerking met de gemeente Woerden een enquête opgesteld om te meten hoe maatschappelijk betrokken Woerden onderneemt.

Baukje Stam licht het initiatief toe. ‘Wij zijn superbenieuwd. Waar zetten de ondernemers in Woerden zich voor in? Wat zijn hun afwegingen? Waar lopen ze tegenaan? Welke behoeftes zijn er? Om dat in kaart te brengen, is er een enquête opgesteld. We zijn dit initiatief samen met de gemeente Woerden gestart en hopen op veel input!’ Stichting BOW inspireert, informeert en ondersteunt ondernemers in Woerden bij het maatschappelijk betrokken ondernemen.

OnderNamen ondersteunt dit initiatief van BOW. ‘Het is goed dat in kaart wordt gebracht hoe maatschappelijk betrokken de Woerdense ondernemer is.’ Dus ben jij ondernemer in Woerden? Vul de volledig anonieme enquête dan zeker in. Het invullen kost je 10 tot 15 minuten. Na afloop ontvang je – als je daar interesse in hebt – een persoonlijk rapport, waarmee je je eigen antwoorden kunt vergelijken met de gemiddelden van de ondernemers in Woerden. De enquête kan tot en met 30 oktober in worden gevuld.

Vul hier de enquête in

https://h3roes.survalyzer.eu/BOWWoerden1

 

Woerden