fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
bedrijfsverlichting.nl zet vol in op installateurs, aannemers en de zakelijke markt
31 mei 2024 | minuten lezen

Jarenlang verkocht bedrijfsverlichting.nl aan zowel particulieren als de zakelijke markt, maar vanaf dit jaar werken ze uitsluitend met bedrijven. Met de uitsluiting van particulieren kunnen zij zich volledig focussen op hun belangrijkste doelgroepen, namelijk de installateurs, adviesbureaus, architecten en zakelijke eindgebruikers.

Met het uitfaseren van de particulieren heeft het bedrijf meer capaciteit om zakelijke klanten te bedienen. ‘We halen veel energie uit onze samenwerkingen met onder andere installatiebedrijven en adviesbureaus. In de afgelopen tien jaar hebben we ze door en door leren kennen, weten we precies wat hun wensen zijn en hoe we ze het beste kunnen helpen’, vertelt eigenaar Riley van Loo.

Door de particulieren niet meer te bedienen verwacht het bedrijf 50% meer capaciteit vrij te spelen. Hoe ze deze capaciteit gebruiken? Riley ziet al een aantal veranderingen.
‘Om te beginnen kunnen we nu nog meer samenwerkingen aangaan en nog sneller schakelen. Onze vaste partners kunnen offertes en lichtplannen met spoed aanvragen, klanten krijgen altijd een vast contactpersoon en we bieden projectbegeleiding op locatie aan. Daarnaast zijn we ook bezig met een inlogportaal waar partners tegen hun eigen prijzen eenvoudig kunnen bestellen.’

 Geïnteresseerd geworden in een samenwerking? Op de website van bedrijfsverlichting.nl lees je hoe je partner kan worden.

Utrecht