Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
CAMPAGNE VERKEERSVEILIG LAGE WEIDE VAN START
26 november 2020 | 1 minuten lezen

Op 17 november hebben Stichting Parkmanagement Lage Weide en Goedopweg de campagne Verkeersveilig Lage Weide afgetrapt. De campagne bestaat onder andere uit maatregelen die moeten bereiken dat er maximaal 50km per uur gereden wordt. Tien betrokken bestuurders uit overheid en bedrijfsleven hebben bovendien afspraken gemaakt over een verdere samenwerking en verbeteringen in de toekomst.

De campagne Verkeerveilig Lage Weide is gericht op de werknemers in het gebied en roept automobilisten om op hun snelheid en de medeweggebruikers te letten. In het voorjaar verschuift het accent van de campagne naar fietsstimulering.

De tien bestuurders die afspraken maken over de “Mobiliteitsaanpak Lage Weide/de Wetering-Haarrijn” zijn de wethouders Jeroen Willem Klomps van Stichtse Vecht en Lot Van Hooijdonk en Klaas Verschuure van Utrecht, gedeputeerden Arne Schaddelee en Robert Strijk van de Provincie Utrecht, Josien van Breda van Parkmanagement Lage Weide, Jos van Rooijen van Industrievereniging Lage Weide, Edward van Tuinen van Parkmanagement Wetering-Haarrijn, Jan van der Roest van de Businessclub Haarrijn en Esther de Lange van Goedopweg.

Samen maken zij afspraken over mobiliteitsmanagement en infrastructuur, zodat Lage Weide, Haarrijn en De Wetering beter bereikbaar worden en er meer gebruik kan worden gemaakt van duurzaam vervoer.

SamenwerkingCommunicatie & MediaOnderwijs & CultuurTransport & AutobrancheUtrecht