fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Chi Chi the Golf Venue gaat open in Utrecht
7 augustus 2023 | 1 minuten lezen

Zaterdag 5 augustus is een gloednieuwe golfexperience in Utrecht geopend: Chi Chi the Golf Venue. De locatie aan de rand van Utrecht is toegankelijk voor iedereen die een balletje wil slaan.

Bij Chi Chi geen dure lidmaatschappen en dresscodes. Het nieuwe golfbelevingsconcept is bedoeld voor iedereen. Het is voorzien van een driving range met een heel groot aantal afslagpunten, bays, pro-studio’s, oefengebieden en interactieve golf games. Daarnaast is er een grote bar, restaurant, riante terrassen en trainings- en vergaderruimtes.

Chi Chi the Golf Venue is vernoemd naar de succesvolle Puerto Ricaanse golfprofessional Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodriquez, die bekend stond als flamboyante entertainer. ‘Een topgolfer die lak had een traditionele golfconventies. Net als Chi Chi the Golf Venue’, zo luidt het persbericht over de aankondiging van de opening. ‘Niet-golfers maken bij Chi Chi op een ongedwongen manier kennis met het spel. Op een virtuele manier in de driving range of op de green. Beginnende en meer ervaren golfers kunnen hun swing en handicap trainen en spelen tegen vrienden, collega’s of zakenrelaties als voorbereiding op competities en toernooien. Er zijn ook altijd professionele golfinstructeurs aanwezig.’ Door de veelzijdigheid leent Chi Chi zich ook uitstekend voor een bedrijfsuitje.

 

Foto: Chi Chi

OntwikkelingenSportUtrecht