fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Qumey genomineerd voor OOM Award
2 mei 2024 | minuten lezen

Staalconstructiebedrijf Qumey uit Maarssen, afgelopen december nog Gouden Parel-winnaar, heeft er deze week weer een mooie nominatie bij gekregen. Het bedrijf is genomineerd voor de OOM Award Midden-Nederland 2024, een onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast Qumey zijn ook Holland-Utrecht uit Montfoort en Nijborg Staal uit Renswoude genomineerd.

Mark Meijers, directeur van Qumey, zegt op de website van OOM dat opleiden essentieel is. ‘Bijna iedereen is hier wel met een opleiding bezig, van BBL’er tot leidinggevende. Daarnaast proberen we onderling ook zo veel mogelijk kennis te delen.’ Productieleider Joey Burkel: ‘Opleiden geeft energie. Zowel voor het bedrijf als persoonlijk. Het is leuk om elkaar dingen te leren en te blijven leren.’

Vakjury

De nominaties voor de OOM Award worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle voorgedragen bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie op 21 juni.


Video: Opleidingsfonds OOM

Utrecht