fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt

‘Ik moedig mensen actief aan om beter te worden’

Werken vanuit het hart, dat is wat Ester Haighton elke dag doet. Als bevlogen partner van BusinessBuilding doet ze niets liever dan bedrijven helpen met het creëren van commerciële groeikansen en zo het waarmaken van zakelijke ambities van ondernemers. ‘Daar gaat mijn hart echt sneller van kloppen.’

Vraag het aan familie, vrienden of zakenpartners van Ester en ze zullen het beamen. Niemand is een betere motivator dan zij. Met haar enthousiasme krijgt ze dingen voor elkaar. ‘Ik ben nogal gedreven’, vertelt Ester. ‘Ik til anderen graag naar een hoger plan en ik moedig dan actief aan. Dat heb ik ook in de sporten die ik beoefen. Mijn teamgenoten bij tennis, padel of vroeger in het hockey weten: als we met Ester achterstaan, komt het goed. Het is mouwen opstropen en gaan. Daar doe ik het voor.’

Bruggen slaan

De parallel met de sport trekt zij graag door in de adviestrajecten die zij doet. Met een structurele aanpak en aan de hand van de methodieken van BusinessBuilding gaat ze altijd voor de winst. ‘Ik stel me het liefst als een soort coach op, waarbij ik anderen aanmoedig in het verleggen van grenzen en het nastreven van ambities. Ik ben daarin redelijk volhardend en recht door zee, maar wil ook graag een verbindende rol hebben en bruggen slaan tussen mensen, afdelingen en organisaties. Eigenlijk zorg ik ervoor dat elk lid van het team zo optimaal mogelijk kan presteren en daarmee met het hele bedrijf een podiumplek wordt behaald.’

Ze kan daarbij leunen op haar ruim 25 jaar lange ervaring in allerlei commerciële (management) functies bij diverse grote organisaties. En ze heeft veel aan de 35 partners van BusinessBuilding, die ieder zo hun eigen expertise hebben. ‘Dat is één van de dingen die ik zo prettig vind aan het werken bij BusinessBuilding, dat je elkaar versterkt. Er is altijd wel iemand die met me mee kan kijken als dat nodig is. Zo kunnen we samen zorgen voor commerciële groei bij onze opdrachtgevers.’

‘Ik zorg ervoor dat elk lid van het team zo optimaal mogelijk kan presteren en daarmee met het hele bedrijf een podiumplek wordt behaald’

Beter worden

Ester’s energie is onmiskenbaar en dat brengt ze met veel passie over op haar opdrachtgevers, die ze adviseert over – en helpt met onder andere commerciële audits, het aansturen van sales en marketing, lead generation, coaching van salesprofessionals en teambuilding. ‘Ik breng graag een winnaarsmentaliteit naar boven bij mensen, want ik denk dat dat uiteindelijk zorgt voor groei. Het gaat mij er niet om of wat je tot op heden deed wel of niet goed was, het gaat om kansen grijpen en beter worden. Ik help ondernemers daar graag bij.’

Wil je vrijblijvend met Ester sparren over wat ze kan betekenen voor jouw organisatie? Kijk dan op haar profielpagina op de website van BusinessBuilding. Hier vind je ook haar contactgegevens.

 

www.businessbuilding.nl

OntwikkelingenDienstverleningEemvallei