fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Kiremko B.V. houdt open dag
3 november 2022 | 2 minuten lezen

Aanstaande zaterdag geeft Kiremko uit Montfoort potentiële nieuwe medewerkers de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij het bedrijf. De deuren gaan open tussen 10:00 en 14:00.

Op deze open dag laat Kiremko zien wat zich allemaal afspeelt in de wondere wereld van de aardappel nadat deze geoogst is. Wat komt er allemaal kijken bij het produceren van onder andere frites, aardappelpuree en chips? Wat voor machines worden daarvoor gebruikt en hoe worden deze gemaakt? Uiteraard is er ook kans om het een en ander te proeven. Daarnaast kunnen mensen te weten komen waar Kiremko voor staat en welke kansen er liggen op werkgebied.

BLR-Bimon

Ook BLR-Bimon, eveneens in Montfoort opent de deuren voor aankomende klimaattechnici. Het bedrijf noemt het “Meet and Speed” en heeft er een Formule 1-thema aangehangen. Ontvangst is in de zogenoemde “Paddock” en daarna vervolgen bezoekers hun route en volgen ze een “vrije training”. Ze maken kennis met de verschillende bedrijfsonderdelen en technieken en kunnen vervolgens hun bezoek afsluiten met een race in één van de F1 Race simulators. De open dag bij BLR-Bimon is van 10:00 tot 16:00.

OntwikkelingenGroothandelFood (groothandel)Machines en apparatenLopikerwaardWoerden