fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt

Danny Boere is ondernemer. In het dagelijks leven is hij accountant, belastingadviseur en vennoot bij Oudshoorn & Schoe Accountants en Belastingadviseurs B.V. In zijn vrije uren besteedt Danny veel tijd aan vrijwilligersactiviteiten. Motto: alles wat je geeft, krijg je een keer terug.

dboere@oudshoornschoe.nl

0348-418816

Voelt als familie

4 oktober 2023 | 2 minuten lezen

In de huidige tijd staat de beschikbaarheid van kwalitatief goed personeel onder grote druk. Er wordt ontzettend veel aan het personeel getrokken. Door concullega’s, maar ook door recruiters. Tekengelden voor aanvang van de start van een contract is tegenwoordig niet vreemd meer. Het maakt het voor ons als werkgevers uitdagender om je personeel aan je te blijven binden.

Zelf zit ik al ruim zeventien jaar bij ons mooie kantoor. Klinkt lang, maar in vergelijking met enkele collega’s ben ik nog maar net begonnen. Wij hebben veel mensen in dienst die al tientallen jaren bij ons werken. Zij zeggen weleens dat het voelt als familie, je kent je collega’s al zo lang. We hebben veel meegemaakt, mooie dingen bereikt, hoge pieken beleefd, maar soms ook diepe dalen gekend. Ik vind dat wel mooi om te horen. Het zegt iets over de bedrijfscultuur die we hebben. Met goede ingrediënten, zoals de juiste salariëring, studie, ontspanning en uitdaging, kun je iedereen bieden wat zij nodig hebben.

‘Elke generatie komt weer met nieuwe innovatieve ontwikkelingen die nodig zijn
voor de tijdgeest waarin op dat moment geleefd wordt’

Binnen ons klantenbestand zitten meerdere familiebedrijven die al generaties lang klant zijn. Elke generatie komt weer met nieuwe innovatieve ontwikkelingen die nodig zijn voor de tijdgeest waarin op dat moment geleefd wordt. Met name in de agrarische hoek wordt getracht bedrijven binnen de familie te houden, al wordt dat ook wel steeds lastiger door wat ze in Den Haag allemaal beslissen. Dat maakt het soms frustrerend. Maar ondernemers zijn creatief en met de juiste steun en adviezen worden ook daar oplossingen voor gevonden.

Het is mijn droom om het bedrijf op den duur aan mijn kinderen na te laten, al duurt het nog even voordat ze zover zijn. En als dat niet zo is, omdat ze andere wegen willen bewandelen in hun leven, dan is het ook goed. Het belangrijkste is dat het bedrijf in goede handen is en blijft.

OntwikkelingenDienstverleningAccountancyWoerden