fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
OnderNamen vanaf 19 april te zien in nieuwe realityserie ‘At the Office’ op Videoland
1 april 2023 | 3 minuten lezen

“We hebben niet direct ‘ja’ gezegd”

Na ‘Echte meisjes in de jungle’, ‘Een jaar van je leven’ en ‘The Real Housewives of Amsterdam’ komt Videoland per 19 april met een gloednieuwe, zakelijke realityserie. In de tiendelige serie At the Office worden vijf opvallende bedrijven uit heel Nederland gevolgd tijdens de dagelijkse gang van zaken. De Videoland Original toont hoe deze bedrijven en hun teams omgaan met acute problemen, leiderschap, salesdeals en nog veel meer. Het is een antwoord op de groeiende vraag naar stevige realityseries die naast menselijke intriges ook ingaan op diepgang en business. Het team van OnderNamen zal te zien zijn in de eerste aflevering, die op 19 april verschijnt.

“We hebben niet direct ‘ja’ gezegd”, vertelt OnderNamen-eigenaar Rosanne Zijerveld-Bader. “Als mediabedrijf weten wij hoeveel impact video-opnames hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering. Na uitvoerig overleg met het team hebben we uiteindelijk toch besloten om de kans aan te grijpen. We verwachten dat het een enorme boost geeft aan onze eigen naamsbekendheid. Uiteindelijk was het hele proces heel leerzaam voor ons team.” Rosanne benadrukt dat het in deze serie écht draait om reality. “We hebben van tevoren bewust aangegeven niets in scène te willen zetten. We zijn uitvoerig gescreend voor we definitief gekozen werden, dus de productie wist wat voor bedrijf ze voor zich hadden. De beelden die men te zien krijgt – de deals, de klanten, de situaties met het personeel, de tranen, de grappen; het is allemaal echt. Natuurlijk zijn we heel benieuwd naar de reacties.”

At the Office is vanaf 19 april te zien op Videoland. Nu al benieuwd naar een sneak peek? Check de Instagrampagina via https://www.instagram.com/attheoffice_tv/

OntwikkelingenProvinciaalEemvalleiLekstroomLopikerwaardUtrechtWoerden