fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt

Ontdek Parque West: het avontuurlijkste bedrijfsuitje van Utrecht

Op zoek naar oneindig plezier voor het hele bedrijf of een avontuurlijk teamuitje? Met klimroutes voor beginners tot experts, zinderende ziplines en een vrije val voor de echte durfal, biedt Parque West – het klimpark van DeFabrique Holding – een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Ook te combineren met heerlijk eten en/of borrel. In een relaxte, groene omgeving is er plezier voor klimmende avonturiers én toekijkende borrelaars.

Outdoor teambuilding mét activiteiten

Echte teambuilding ontstaat in de klimtouwen. Moedig je collega’s aan voor de vrije val, help elkaar naar de andere kant van de zipline en beleef plezier met meer dan honderd hindernissen. Parque West biedt ook strategische spellen als ‘Capture The Flag’ in het klimpark, voor acht tot honderd personen, voor de ultieme teambuilding.

Familiedag voor alle medewerkers

Een sportieve, maar relaxte (familie)dag voor je medewerkers organiseren? Naast dat kinderen met een lengte vanaf negentig centimeter zich al kunnen wagen aan het klimparcours, zijn er ook mogelijkheden voor springkussens, stormbanen, foodtrucks of andere extra’s. Eet lekker samen in de zon aan een picknicktafel, terwijl de durfals het hoogste parcours afmaken. Een uitje dat geheel op maat gemaakt kan worden voor je medewerkers en/of hun familie, tot wel 500 personen!

Jerrie Verleg, business unit manager van Parque West: ‘Parque West heeft, als klimpark met een mooi terras, ontzettend veel te bieden voor jong & oud én ervaren en onervaren klimmers. Met tal van mogelijkheden voor extra activiteiten, creëren we samen een unieke dag!’

Parque West breidt uit

Bij klimmen en horeca houdt het plezier bij Parque West niet op. Dit jaar breiden we uit met de nieuwe activiteit: VR Shooting Adventure. Op dit speelveld van maar liefst 150 m2, stap jij samen met je team, in een andere wereld. Ervaar levensecht gamen terwijl je vrij rondloopt, gewapend met een VR-bril, -gun en -koptelefoon. Ga de strijd met of tegen elkaar aan in een van de vijf verschillende games, waarbij samenwerking de sleutel tot succes is.

Oneindig plezier

Bij Parque West is één ding altijd zeker: samen beleef je oneindig plezier. Voor jong & oud is er eindeloos avontuur en word je uitgedaagd je grenzen te verleggen. Met de centraal gelegen locatie langs de A2 in Utrecht, is het gemakkelijk te bereiken en er is genoeg parkeerplek. Bij Parque West ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring waar teambuilding, plezier en avontuur hand in hand gaan. Kom langs en ontdek zelf waarom dit het avontuurlijkste park van Utrecht is!

Allart van Eck, eigenaar van Parque West: ‘Parque West is een uitbreiding op het leisure-aanbod van de Kartfabrique. Hier werken wij elke dag aan een omgeving waar jong en oud samenkomt en blijvende herinneringen maakt.’

Wat ruim twintig jaar geleden begon met een onschuldig bezoekje aan een oude lijnolie- en mengvoederfabriek is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Utrecht, Enschede en Kalkar. Op welke plek je ook komt, het doel is hetzelfde: het bieden van een unieke omgeving waar jong en oud samenkomen en blijvende herinneringen maken. Inmiddels telt DeFabrique Holding acht merken binnen de leisure- en evenementenwereld. Parque West is één van de nieuwste bedrijven van DeFabrique Holding. Waar het bedrijf vorig jaar begon als klimpark, vinden nu nieuwe ontwikkelingen plaats op het terrein. De toekomstplannen blijven nog even geheim, maar beloven meer innovatie en expansie.

Scan de QR code voor meer informatie over de mogelijkheden bij Parque West of ga naar www.parquewest.nl!

OntwikkelingenEventsLekstroomLopikerwaardUtrechtWoerden