fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt

Jeichien Plantema, eigenaar van Perfect Events. Geniet van mooie concepten en blije klanten. Werkt graag samen met creatieve partners die anders kunnen denken. Partner van de liefste, Michiel, en trotse moeder van twee prachtige mannetjes, Simon van tien en Floris van zeven jaar. Houdt van koken, lezen, reizen en onderzoeken. 

0306364729 

jeichien@perfectevents.nl

Lekker Onbalans

28 september 2022 | 2 minuten lezen

Ik moest even nadenken over het thema balans. Hoe ga ik hem insteken? Ik denk namelijk dat ik het goed doe in balans, maar dat ik ook geniet van onbalans omdat je jezelf dan weer kan uitrekken en verrijkt met nieuwe situaties en kennis. Vind ik toch spannend en dus leuk, hoe vervelend de situatie in onbalans soms ook kan voelen.

In de roerige tijden die er zijn en nog gaan komen is het desondanks een mooie uitdaging om de balans proberen te bewaren. Zowel zakelijk als privé. Ik heb wat dat betreft al best veel meegemaakt en vond het soms een dun lijntje. Maar ik denk dat als je blijft zorgen dat je de basis goed blijft voeden met aandacht en liefde, het dan makkelijker wordt. Dan kun je na onbalans steeds weer sneller in balans komen.

Mijn werk als evenementenorganisator omvat ook de belangrijke taak om balans te bréngen. In alle mogelijkheden en keuzes die er zijn om een evenement te organiseren is het mijn rol om dat advies te geven dat het beste past bij de klant. 

‘In onbalans kun je jezelf uitrekken en verrijken met nieuwe situaties en kennis’

En als je het perfecte evenement wil organiseren dan is de juiste balans met de beste ingrediënten heel belangrijk en moet iedereen die dan aanwezig is dat ook voelen. Maar het is soms ook goed om de gasten uit balans te brengen om ze daarmee te verrassen en uit te rekken. Als je ze maar weer in goede balans laat vertrekken.

Soms is het ook een hoofdbreker voor mij. Dan wil de klant iets en denk ik: dat past niet of dat gaat niet lukken. Of, nog leuker: ik heb het zo nog nooit gedaan. En om dan Pipi Langkous te quoten: ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!’

Dat zijn de projecten die mij uit balans brengen maar daarmee wel een stuk creativiteit en opmerkelijke samenwerkingen tot stand brengen. En daarom geniet ik dus in mijn balans van de onbalans die er altijd zal zijn!

Ik hoor u graag als u een keertje samen wilt balansen!

InterviewOntwikkelingenInstallatietechniekHoreca & RecreatieEventsLekstroomLopikerwaard