fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Luc Spaas benoemd tot CEO van Caesar Groep
9 november 2023 | minuten lezen

Luc Spaas is namens Caesar Groep benoemd als nieuwe CEO. Spaas neemt het roer over van Hans van der Kooij, de oprichter van het IT-bedrijf dat in 1993 is opgericht. Hoewel Van der Kooij de dagelijkse leiding uit handen geeft, zal hij, mede dankzij de betrokkenheid van zijn dochter Charlène, verbonden blijven met de organisatie als oprichter en aandeelhouder. 

Over zijn nieuwe rol zegt Luc: Het is een eer en een privilege om het vertrouwen te krijgen om de rol van CEO op me te mogen nemen bij Caesar Groep. Mijn streven is om voort te bouwen op het fundament dat Hans heeft gelegd en onze positie als een toonaangevende speler in de IT-branche verder te versterken. 

Charlène van der Kooij toegetreden tot Raad van Commissarissen 

Tevens heeft Caesar Groep Charlène van der Kooij benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Als dochter van oprichter Hans van der Kooij, neemt Charlène een cruciale rol op zich in het waarborgen van de governance, het toezicht en de culturele groei van de organisatie. 

Charlène voegt toe:Ik ben vereerd om een bijdrage te mogen leveren aan de toekomst van Caesar Groep en het gedachtegoed van mijn vader voort te zetten. Mijn doel is het versterken van onze culturele identiteit en bij te dragen aan de groei en toekomstvisie van het bedrijf.  

OntwikkelingenIT & ICTUtrecht