Quote_teken_links

MARLIES VERKUIJLEN NIEUWE VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR MBO AMERSFOORT

Per 1 september is Marlies Verkuijlen gestart als voorzitter van het College van Bestuur bij MBO Amersfoort. Hiermee volgt zij Gerda Eerdmans op, die in deze rol ruim elf  jaar aan de onderwijsorganisatie verbonden was en nu zal gaan genieten van haar pensioen.

Gerda ontving op 3 september tijdens haar afscheidsreceptie van de Burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, de Sint-Jorispenning. Deze onderscheiding kreeg zij voor haar verdiensten voor de stad Amersfoort, omdat zij zich langere tijd heeft ingezet voor deze stad. Als wethouder, maar ook als bestuurder in verschillende raden van toezicht, waaronder die van het Meander en Pluryn.

Marlies Verkuijlen over haar aanstelling: ‘Ik zie enorm uit naar de samenwerking met al mijn nieuwe collega’s. De eerste kennismakingen heb ik als zeer prettig en inspirerend ervaren en ik voel mij welkom in de organisatie. Ik hoop een waardevolle bijdrage te gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van deze mooie onderwijsorganisatie. Ik vind dat íedereen mee mag doen in deze samenleving en dat íedereen een belangrijke rol kan spelen. Dát is waar ik voor sta en waar ik me graag hard voor maak bij MBO Amersfoort. Samen met collega’s wil ik met hart en ziel werken om hiermee studenten in het beroepsonderwijs alles mee te geven wat hen gaat helpen voor hun toekomst.”