fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Stekelenburg Glas wint de Gouden Parel regio Lekstroom 2023
21 december 2023 | 1 minuten lezen

Martijn en Cara Stekelenburg van Stekelenburg Glas hebben de Gouden Parel voor de regio Lekstroom in de wacht gesleept. Tijdens de laatste Gouden Parel van 2023 stonden zij oog in oog met hun concurrenten bij Paans Installatie.

Gisteravond nam Martijn – namens de twee – de prijs in ontvangst na verschillende stemrondes. Martijn stond tegenover zijn sterke concurrenten: Arie, Govert, Jelle en Peter van Leeuwen en Cees den Otter van aannemersbedrijf P. Van Leeuwen en Roy Bruins en Robert Besamusca van R&B Natuurlijk Buiten. Uitgever Max Brandt leidde de avond. ‘Ik sta met veel energie klaar om er een mooie avond van te maken samen met deze – in mijn ogen – gouden parels’, aldus Max.

Naast de uitreiking van de Gouden Parel was er ook de onthulling van onze nieuwe cover. In deze editie schitteren William Boons en Anthony Krijger van Pyrock op de stijlvolle cover.

Het was een succesvolle avond bij Paans Installatie en  willen onze partners bedanken die hebben bijgedragen aan deze schitterende avond:

KlaverOmega, DePartyshop.nl, Infozuil Nederland, DON food & events, Trykira, Bloemenboutique Nicole en Fortune Coffee.

Bouw & VastgoedEventsLekstroom