Quote_teken_links

MOOIE MATCH TUSSEN NDA INCASSO EN ARBO SERVICE WALLET

Na een eerste kennismaking bij de speeddate-bijeenkomst afgelopen zomer van businessclub OnderNamen Amersfoort  is tussen NDA Incasso en Arbo Service Wallet is een mooie samenwerking tot stand gekomen. Op de buitenlocatie Zandfoort aan de Eem werden de collega-ondernemers uit de regio,  in gespreksrondes,  met elkaar in contact gebracht.

‘Tijdens één van de gespreksrondes werd ik “gekoppeld” aan Willem Wallet, Arbo adviseur en veiligheidsdeskundige. Ik vertelde hem dat onze RI & E (Risico Inventarisatie & Evaluatie), moest worden aangepast, want dit is het fundament van ons arbeidsbeleid. Voor ons bedrijf is geen branche-specifiek RI & E instrument beschikbaar; dit betekent dat wij dit zelf moeten uitvoeren, opstellen en laten toetsen. Dit kost veel tijd’, vertelt Marion op de Haar-Spoelma, directeur van NDA Incasso.

‘Willem bood zijn hulp aan. Tijdens een gesprek bij ons op kantoor, gaf Willem aan dat het maken van een RI & E, een plan van aanpak en de toetsing hiervan voor hem routine is. Willem heeft ons het meeste werk uit handen genomen. Een bijzonder fijne samenwerking en onze RI & E is weer tiptop in orde. Waar een speeddate toe kan leiden. Dank OnderNamen!’