Quote_teken_links

MULTIVAC ORGANISEERT SUMMIT OVER VERWERKEN EN VERPAKKEN

Aanstaande maandag 8 maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over “Duurzaamheid & Digitalisering” en “Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie”.┬áTijdens de events zijn er live demonstraties, volop praktijkvoorbeelden en leermomenten.

De focus van de events ligt op de megatrends in de verpakkingssector en de duurzame verpakkingsoplossingen van MULTIVAC. Daarbij zijn er onder andere live demonstratie van het verpakken van voedsel in recyclebare kartonnen trays, en MultiFreshÔäó vacu├╝m skinverpakkingen (voorgesneden karton op basis van papiervezel) in het Training & Innovation Center.

Een hoogtepunt van dit tweede event over alle soorten oplossingen voor de vleesverwerkende industrie is het volledig automatisch slicen en verpakken van verwerkte vleesproducten op twee slicerlijnen in het nieuwe Application Center. Hiermee leer je hoe je de output bij het etiketteren en markeren van diepgetrokken verpakkingen kunt verbeteren en hoe je de effici├źntie in het verpakkingsproces kunt verhogen door automatische etiket- en drukinspectie.

Inschrijven kan via deze link.