fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
StoryBrand Nederland lanceert gratis software voor ondernemers en marketeers
23 juni 2022 | 2 minuten lezen

StoryBrand heeft eigen software ontwikkeld om ondernemers en marketeers te helpen met het opstellen van een duidelijke marketingboodschap. Volgens het bedrijf wordt er momenteel nog te veel geld uitgegeven aan niet-werkende marketing.  

‘Het in samenspraak ontwikkelen van een heldere boodschap is natuurlijk essentieel voor de marketing’, aldus Daan Schmidt, mede-eigenaar van StoryBrand Nederland. ‘De manier waarop er wordt geschreven en gesproken over een product of dienst is voor ondernemers namelijk van doorslaggevend belang om over te gaan tot de aankoop hiervan.’

Dit inzicht vormde de basis van de StoryBrand-formule die door StoryBrand is ontwikkeld. Door het aanmaken van een gratis eigen account op mijnstorybrand.nl, word je aan de hand van duidelijke vragen en korte video’s meegenomen in het proces en heb je binnen no-time jouw boodschap duidelijk geformuleerd. Naast het StoryBrandboek, verkrijgbaar op managementboek.nl, is er nu dus ook deze software die je helpt om je boodschap te verduidelijken.

Eemvallei