fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Newasco de Hoop gaat verhuizen
4 juli 2024 | minuten lezen

Na bijna veertig jaar verruilt Newasco de Hoop het huidige pand voor een nieuwe, supermoderne en duurzame wasserij aan de Hanzeboulevard.

De huidige wasserij, waar het bedrijf sinds 1985 gevestigd was, is te klein geworden. Het nieuwe gebouw voldoet aan alle moderne eisen, met onder andere een A+++ label.

Newasco laat weten dat er zonnepanelen worden geplaatst en de restwarmte wordt gebruikt voor vloerverwarming in de productieruimtes. De wasserij is klimaatadaptief en natuurinclusief met opvang voor regenwater en ruimte voor biodiversiteit. Ook op het gebied van wassen worden grote duurzame stappen gezet: de combinatie van minimaal water- en energieverbruik, de laatste innovaties op het gebied van emulsie was-technologie, een EU-ecolabel en digitale monitoring.

Voor werknemers is het een hele verbetering wat betreft werkklimaat. Er komt ook een mooie grote kantine en een buitenplaats waar zij tijdens de pauze kunnen ontspannen.

Newasco de Hoop gaat morgen, vrijdag 5 juli, verhuizen. Het bedrijf is gewoon bereikbaar en de productie en leveringen gaan (aangepast) gewoon door.

Het nieuwe adres is:
Hanzeboulevard 30
3825 PH Amersfoort

VerhuizingEemvallei