fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Van Dijk Trucks wederom uitgeroepen tot Beste Volvo Trucks dealer van Nederland
25 maart 2022 | 2 minuten lezen

Elk jaar wordt de prijs voor ‘Beste Volvo Trucks Dealer van Nederland’ uitgereikt aan een dealer in Nederland. Onlangs heeft Van Dijk Trucks deze prijs voor de 11de keer gewonnen. George Seitzinger – algemeen directeur Van Dijk Groep – moet er nog even van bijkomen. ‘We hebben gewoon weer gewonnen!’

Jaarlijks wordt het REx-onderzoek uitgevoerd in opdracht van Volvo Trucks Nederland. De fabrikant onderzoekt de loyaliteit en tevredenheid onder de klanten van de diverse dealers. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales & Delivery en Workshop & Parts. Vervolgens wordt er een top 3 bekendgemaakt. Dit jaar waren dat Van Dijk Trucks, BAS Trucks en Nebim Trucks.

Donderdagmiddag zat George nietsvermoedend bij te praten met de andere directeuren van Volvo Dealers in het Van der Valk in Houten; een meeting die eens in het kwartaal plaatsvindt. Toen Wabe van Solkema – Algemeen directeur Volvo Trucks Nederland – binnenwandelde en de prijs ‘Beste Dealer’ overhandigde aan George, was de verrassing groot.

‘Je weet wel dat er een uitreiking eraan zit te komen’, vertelt George. ‘Er was een top drie uitgebracht en ik wist dat we erin zaten. Daarna is het gewoon in spanning afwachten, want de andere dealers zijn ook echt goede collega-dealers. Als je hem dan toch weet te winnen is dat echt geweldig, zeker in een tijd waarin er krapte op alle fronten is. Dit is de hoogste onderscheiding die onze medewerkers van onze klanten kunnen krijgen!’

In 2021 heeft Van Dijk Trucks de hoogste gecombineerde score behaald in het klanttevredenheidsonderzoek voor Sales & Delivery en Workshop & Parts.

Transport & AutobrancheTruckdealerUtrecht