Quote_teken_links

WIEGERS BALLONVAARTEN GAAT SAMENWERKEN MET CULIAIR SKYDINING

Wiegers Ballonvaarten gaat vanaf dit jaar exclusief voor CuliAir de ballonvaarten door heel Nederland verzorgen. De samenwerking biedt gasten de mogelijkheid om in de lucht te dineren.

Angélique Schmeinck, meesterkok en eigenaar van CuliAir Skydining, biedt sinds 2003 diners op sterrenniveau in haar eigen luchtballon aan. Om meer klanten in West- en Centraal Nederland te kunnen bedienen, is Angelique op zoek gegaan naar een samenwerkingspartner in Midden-Nederland. Die vond ze bij Wiegers Ballonvaarten. In 2020 hebben beide bedrijven het, ondanks de coronamaatregelen, al mogelijk gemaakt om  een aantal CuliAir ballonvaarten te verzorgen. Vanaf dit jaar zal Wiegers exclusief voor CuliAir door heel het land de ballonvaarten voor zijn rekening nemen.

De piloot van de luchtballon ontvangt de gasten samen met Angélique op de startlocatie. De ontvangst gaat gepaard met een aperitief en een licht voorgerecht, terwijl de ballon klaargemaakt wordt voor vertrek. Eenmaal aan boord is de restaurantervaring compleet: de skybar is prachtig gedekt met linnen servetten, glaswerk en servies. Vanuit de skybar geniet je van het uitzicht en een glas wijn, terwijl de chef de gerechten in de nok van de luchtballon gaart. De unieke ballonvaart is te boeken via de website van CuliAir.