fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
VIP-KAARTEN BESCHIKBAAR VOOR DE TWEEDE EDITIE VAN HET VAN MOSSEL KIA DUTCH OPEN
6 juli 2021 | 1 minuten lezen

De ATP Challenger Van Mossel Kia Dutch Open vindt plaats van 11 tot en met 18 juli bij tennisvereniging ALTA in Amersfoort. Het toernooi wordt georganiseerd door Stichting TopSport Amersfoort in samenwerking met hoofdsponsor en OnderNamen-lid Van Mossel Kia.

‘De inschrijving is gesloten en we hebben een fantastisch en sterk deelnemersveld! Het is mooi dat Tallon Griekspoor, de huidige nummer 124 van de wereld en dit jaar al winnaar van de ATP Challengers van Praag en Bratislava, naar Amersfoort komt. Naast Botic van de Zandschulp en Robin Haase heeft ook Jesper de Jong, finalist in de dubbel van de vorige editie in 2019 en recent winnaar van de ATP Challenger in Almaty, zich ook aangemeld. Ook komt Mats Moraing, winnaar in het enkelspel, zijn titel verdedigen’, aldus Tom Nijssen, toernooidirecteur.

De absolute Nederlandse top en spelers van internationale allure maken zich op voor dit unieke event. Wilt u daar ook bij zijn met een relatie? Van Mossel Kia stelt vanaf maandag 12 juli elke dag voor OnderNamen-leden twee VIP-kaarten ter beschikking voor een dag of dagdeel toptennis.

‘Interesse? Reageer dan via carien.jeronimus@vanmossel.nl en geef aan op welke dag je aanwezig wilt zijn en met wie! Dan maken wij dit in orde. De kaarten worden wel ter beschikking gesteld op basis van ‘wie het eerste komt, het eerste…’, aldus Carien Jeronimus Marketing Manager

OntwikkelingenTransport & AutobrancheAutodealerEemvallei