fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Brouwerij De Leckere viert 25-jarig bestaan met bierfestival
18 augustus 2022 | 2 minuten lezen

Dit jaar bestaat brouwerij De Leckere 25 jaar en dat wordt onder andere gevierd met een eigen bierfestival. Tijdens dit zogenoemde Uncovered festival zijn onder andere de bijzondere bieren die ter ere van dit zilveren jubileum zijn gebrouwen te proeven. Maar ook andere brouwerijen, waaronder Rock City Brewing en Brouwerij ’t IJ, presenteren er hun beste bieren.

Vanuit De Leckere is er onder andere een serie van vijf bieren te proeven waarmee de geschiedenis van het brouwen wordt getoond. Naast deze bieren wordt er ook hard gewerkt aan de release van een boek waarin een tijdreis gemaakt wordt door de historie van het bier. Het boek wordt tijdens het festival gepresenteerd.

Het festival vindt plaats op 16, 17 en 18 september aan de Werkspoorhaven in Utrecht. Meer dan vijftien verschillende brouwerijen presenteren hier verschillende bieren waar ze het meest trots op zijn. Als gast kan jij de bars van al deze brouwerijen bezoeken en natuurlijk de bieren proeven. Er zijn zelfs speciale ‘beerflights’ ingericht door de organisatie die ervoor zorgen dat je verschillende bieren kan proeven in opbouw van smaakintensiteit.

Daarnaast is er ook muzikaal vermaak. Alle drie de dagen zal er een uniek muzikaal programma geprogrammeerd worden. Ook zal het Werkspoorcafé zorgen voor een verscheidenheid aan bijpassende gerechten en snacks. Tickets zijn te koop via www.uncoveredfest.nl

GroothandelHoreca & RecreatieLekstroomUtrecht