Quote_teken_links

FLINT BIEDT ALTERNATIEVE PROGRAMMERING AAN VOOR DE MAAND DECEMBER

Flint  biedt een alternatieve theaterprogrammering aan voor de maand december dat voor een publiek van maximaal 30 personen gespeeld kan worden. De voorstellingen zullen door het beperkte aantal bezoekers een intiem karakter hebben.

Maar liefst vier oudejaarsconferences staan op het programma in Flint. Zo zijn Dolf Jansen, Javier Guzman, Sjaak Bral en Jan Beuving & Patrick Nederkoorn te zien met elk hun eigen conference. Aanvankelijk zou Javier Guzman geen oudejaarsconference maken, “maar dit jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat ik geen andere keuze heb”, aldus de cabaretier.

Naast deze conferences zijn er nog veel andere voorstellingen te zien. Zo is er muziek van Tim Knol, Marlijn Weerdenburg en Alex Roeka, kunnen (groot)ouders met kinderen naar de voorstellingen van Het Muizenhuis (3+), Theater Gnaffel (4+) en Waarom is het stil in de stad (8+). Ook is er een toneelvoorstelling van Theatergroep Suburbia te zien. In de Sint Aegtenkapel zijn klassieke concerten bij te wonen met maximaal 30 bezoekers.

De complete decemberprogrammering staat op de website en kaarten zijn hier ook te bestellen.