fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Mark Wessel nieuwe vennoot bij Epurple
23 januari 2024 | 3 minuten lezen

Mark Wessel, die reeds 1,5 jaar een integraal onderdeel uitmaakt van het team bij Epurple bv, is onlangs toegetreden als vennoot.

Mark Wessel, die reeds 1,5 jaar een integraal onderdeel uitmaakt van het team bij Epurple bv, een vooraanstaand online marketingbureau in Vianen, is onlangs toegetreden als vennoot. Gedurende zijn tijd bij het bedrijf heeft Mark zich bewezen als een onmisbare kracht, wat nu heeft geresulteerd in zijn nieuwe rol als medeaandeelhouder en bestuurder.

Epurple, gespecialiseerd in het leveren van innovatieve online marketingoplossingen, kondigt met trots aan dat Mark Wessel de gelederen van het managementteam zal versterken als nieuwe vennoot. Deze stap is een erkenning van zijn waardevolle bijdrage en expertise in de afgelopen anderhalf jaar bij het bedrijf.

“Mark heeft een aanzienlijke rol gespeeld in de ontwikkeling en het succes van ons bureau. Zijn unieke inzichten en toewijding hebben ons geholpen onze doelen te bereiken en onze klanten effectief te bedienen”, verklaart het management van Epurple. “We zijn verheugd dat Mark ons team versterkt als vennoot en kijken uit naar de verdere groei en ontwikkeling van ons bureau onder zijn leiding.”

Het klantenbestand van Epurple omvat een breed scala aan bedrijven, van kleine ondernemingen tot grote organisaties. Met de toetreding van Mark Wessel als vennoot, bevestigt Epurple zijn toewijding aan het leveren van uitmuntende online marketingdiensten en het versterken van zijn positie in de markt.

OntwikkelingenCommunicatie & MediaMarketingLekstroom