fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Projecthuizen.nl genomineerd voor de Afvalfonds Verpakkingen Awards met onderwijsprojecten studenten Handhaving en Veiligheid
3 mei 2022 | 2 minuten lezen

Stichting Afvalfonds Verpakkingen heeft de genomineerden bekend gemaakt van de Afvalfonds Verpakkingen Awards 2022. Een deskundige jury, heeft Projecthuizen.nl – KEISchoon033 genomineerd in de categorie “Gemeente/bedrijfsleven met het beste samenwerkingsinitiatief om zwerfafval terug te dringen”.

De jury over Projecthuizen.nl: KEISchoon033 heeft een zeer inspirerende en goede samenwerking tussen MBO Amersfoort School voor Veiligheid en gemeente. Zwerfafval en jongeren gaan vaak samen. Met het aanspreken van jongeren door jongeren getuigt dit project van karakter. Bedrijfsleven, gemeenten, onderwijs en organisaties slaan de handen ineen en maken van de leefomgeving een leeromgeving. Met het creëren van bewustwording tot het verminderen als resultaat.

Sylvia Krebber – eigenaar Projecthuizen.nl; de nominatie is heel mooi en een kroon op het werk, maar hoe geweldig zou het zijn als we als we deze prachtige Award binnenhalen voor alle samenwerkende partners zoals MBOA Amersfoort School voor Veiligheid en gemeenten. Samen bereik je meer in de verbinding voor onderwijs en arbeidsmarkt.

Het publiek kan haar stem uitbrengen via Projecthuizen – Afvalfonds Verpakkingen Awards – Afvalfonds Verpakkingen Awards 2022.

Stem mee voor Projecthuizen.nl en maak kans om 9 juni aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking met inspirerende sprekers zoals Meteoroloog Reinier van den Berg.

Eemvallei