fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Van Gent Finaleweken van start
6 mei 2024 | minuten lezen

De Van Gent Finaleweken zijn van start gegaan. Tijdens deze weken volgt Van Gent Autobedrijf samen met Ede Stad, Regiosport Veenendaal en De Stad Amersfoort tien weken lang alle spannende sportontknopingen in de regio op de voet.

Een mooie driepunter, een geweldige dribbel of een doelpunt in de laatste seconde, tijdens de finaleweken worden de mooiste sportmomenten vastgelegd, met als doel een zo groot mogelijk publiek kennis te laten maken met en diverse sporten en het verenigingsleven om de hoek. De kracht van de finaleweken zit hem in het feit dat alle sporten en verenigingen in de schijnwerpers worden gezet. ‘Het is een project waarin de sportredactie in deze laatste weken van het sportseizoen extra aandacht besteedt aan de spannende sportmomenten van clubs uit de gehele regio. Ik vind het sterk dat het zich niet beperkt tot slechts één sport, want wij leveren graag een brede maatschappelijke en lokale bijdrage aan het verenigingsleven’, aldus Diderik van Gent.

‘Tijdens de finaleweken bereiken wij een groot publiek van sporters en supporters. Zo helpen wij met motiveren en inspireren om zo veel mogelijk mensen in beweging te zetten. Jong & oud laten deelnemen op sociaal en sportief gebied door middel van het verenigingsleven. Daar dragen wij graag aan bij en daarom zijn wij in de regio al jaren trotse sponsor van vele sportverenigingen en maatschappelijke initiatieven. De Van Gent Finaleweken zijn hier het jaarlijkse hoogtepunt van.’

Naast dat er tijdens de finaleweken veel lokale clubs in het zonnetje worden gezet, is er ook een mooie winactie: ‘Jouw team in een nieuw jasje’. Tijdens de finaleweken maken teams kans op een kledingcheque van duizend euro.

Eemvallei