fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt

Jeichien Plantema, eigenaar van Perfect Events. Geniet van mooie concepten en blije klanten. Werkt graag samen met creatieve partners die anders kunnen denken. Partner van de liefste, Michiel, en trotse moeder van twee prachtige mannetjes, Simon van elf en Floris van acht jaar. Houdt van koken, lezen, reizen en onderzoeken.

0306364729

jeichien@perfectevents.nl

Vanuit het hart

11 december 2023 | 2 minuten lezen

Ik ben bijna 24 jaar geleden gestart met Perfect Events, omdat mijn hart ligt bij het anderen naar de zin maken. Zo simpel is het en ik probeer het ook zo simpel te houden.

In de wereld van ondernemen, waar cijfers en concurrentie de boventoon voeren, is er één kracht die vaak over het hoofd wordt gezien: vrouwelijk ondernemerschap. Het is niet slechts een statistiek of een trend, maar een manier van ondernemen die geworteld is in passie, intuïtie en het vermogen om met het hart te leiden.

Vrouwelijke ondernemers hebben een unieke manier om hun bedrijven te runnen. Ze luisteren niet alleen naar de stemmen van de markt, maar ook naar de fluisteringen van hun eigen intuïtie. Het is een benadering die niet alleen gericht is op winst, maar op het creëren van een bedrijf dat resoneert met hun eigen waarden en de behoeften van de samenleving.

‘Vrouwelijke ondernemers hebben een unieke manier om hun bedrijven te runnen’

In de wereld van het vrouwelijk ondernemerschap draait het niet alleen om bedrijven die zijn gebouwd op steen en beton, maar om empathie, samenwerking en een diep begrip van de menselijke connectie.

Maar ondernemen met het hart als leidraad betekent niet dat er geen plaats is voor zakelijke slimheid. Het gaat eerder om het vinden van de juiste balans tussen passie en pragmatisme, tussen kracht en zorgzaamheid.

Dus, terwijl vrouwelijke ondernemers de wereld van het bedrijfsleven veranderen, moeten we erkennen dat hun kracht niet alleen ligt in hun strategisch inzicht, maar ook in hun vermogen om met hun hart te ondernemen. Het is een kracht die niet te onderschatten is, en het vormt de kern van een nieuw tijdperk van zakendoen. Een tijdperk waarin de wereld niet alleen wordt geregeerd door winst en verlies, maar ook door passie, veerkracht en vrouwelijke wijsheid.

OntwikkelingenHoreca & RecreatieEventsLopikerwaard