fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Woerdense Locatieronde voor planners in oktober
5 september 2022 | 2 minuten lezen

In oktober vindt de Woerdense Locatieronde plaats in Woerden om geïnteresseerden kennis te laten maken met zeven gastvrije en inspirerende locaties voor zakelijke evenementen, feesten en bijeenkomsten.

Op 10 oktober worden de deuren opengesteld door zeven prachtige locaties in en rondom Woerden. Ze bieden op die dag een inkijk in de diverse mogelijkheden van de MICE (meeting, incentive, congressen en events) wereld.

Eventplanners, secretaresses, office managers, boekers, meetingplanners zijn allemaal van harte welkom om deel te nemen. Het idee is om de overvolle agenda’s van planners te ontzien en ze in één dag alle locaties te laten zien. De planners moeten aan het eind van de dag geïnspireerd, enthousiast en vol informatie richting huis gaan en Woerden zien als dé perfecte bestemming is voor deze (zakelijke) ontmoetingen.

Programma
De dag start rond 09.00 uur op één van de locaties en wordt gehost door de tourhost van de dag, de Woerdense Chris Segers. Uiteraard zorgen de locaties voor de lekkerste hapjes en drankjes en het vervoer voor die dag.  Rond 17.00 uur zal het einde zijn van deze inspirerende locatieronde en gaan de planners met goede indrukken richting huis.

De locaties die meedoen aan deze speciale dag zijn; Buitenplaats Kameryck, Boerderij de Boerinn, Kasteel Woerden, Hofclub werken & vergaderen, Kas Meeting-Eventlocatie, Bij Napkins vergaderen & lunchen en De Hall BurgerEi & Zakenlui.

Aanmelden kan via de website van Beleef Woerden.
Foto: Lakerveld-fotodesign.nl, Beleef Woerden

Horeca & RecreatieRestaurant/ barCateringEventsWoerden