fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Down Under opent grootste pop-up schaatsbaan van de regio
22 november 2022 | 2 minuten lezen

Nieuwegein – Of het deze winter gaat vriezen of niet, de mutsen kunnen op en de sjaals om! Want Down Under Horeca & Recreatie in Nieuwegein opent op zaterdag 3 december de grootste pop-up schaatsbaan van de regio. De ruim tweehonderd vierkante meter kunstijs biedt de komende maanden garantie voor ijspret en betoverende winterse sferen. Voor iedereen en voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Op zaterdag 3 december gaat Down Under On Ice officieel open. ‘Na de opening is de schaatsbaan toegankelijk voor iedereen: van jong tot oud. We gaan zorgen voor heel veel schaatsplezier en gezelligheid. Kom dus alleen, met je gezin, je klas, al je collega’s of het hele bedrijf. Dan maken we er een feestje van!’, aldus Patrick van den Brink van Brothers Horeca Groep, waar Down Under onderdeel van is.

De schaatsbaan is van december tot en met februari 2023 zeven dagen per week open. Om er zeker van te zijn dat je terecht kunt voor een rondje schaatsen, is het handig om de website www.downunderonice.nl in de gaten te houden. Kun je terecht, dan boek je via deze website gemakkelijk je ticket voor toegang tot de ijsbaan.

‘We houden van gezelligheid en het is dus ook mogelijk om een feest of evenement op en rondom de schaatsbaan te organiseren. Dat kan een kinderfeestje zijn, maar ook een bedrijfsfeest voor meer dan honderd personen’, legt Patrick uit. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld voor zowel kleine als grote groepen. ‘Als je gebruikmaakt van zo’n arrangement, dan ben je verzekerd van een warm welkom en een winterse beleving’, vult Sybren Muijs, bedrijfsleider Down Under, aan.

Nog niet eerder is in de omgeving van Nieuwegein zo’n grote pop-up schaatsbaan geplaatst. Echte kunstijsbaankenners zal het opvallen dat de ijslaag iets dunner is dan bij de meeste ijsbanen. ‘We hebben gekeken naar een zo duurzaam mogelijke uitvoering. Samen met de specialisten zijn we tot de oplossing gekomen de ijslaag iets dunner te maken dan gebruikelijk. Dat scheelt energie’, licht Patrick toe. Ondanks de dunnere ijslaag garanderen ze bij Down Under een spiegelglad resultaat voor uren glijplezier. Zelfs voor diegenen die geen eigen schaatsen hebben, want die krijg je er gewoon bij!

OntwikkelingenHoreca & RecreatieRestaurant/ barEventsRecreatieLekstroomUtrecht