fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Nieuwegein neemt “Max Mobiel” in gebruik
3 november 2022 | 2 minuten lezen

Op woensdag 2 november hebben wethouder Ellie Eggengoor van gemeente Nieuwegein en Pieter Polman, Managing Director Wereldhave Nederland de zogenoemde Max Mobiel officieel in gebruik genomen. De Max Mobiel is een service waarbij mensen met een mobiliteitsbeperking voor slechts een euro per rit onder andere van- en naar Cityplaza gebracht kunnen worden.

Het tarief geldt ook voor andere ritten binnen Nieuwegein. De Max Mobiel is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Cityplaza, de Max Mobiel, Gemeente Nieuwegein en Stichting de Ruilfabriek.

Arjanne de Vries – asset manager van Cityplaza namens eigenaar Wereldhave – is verheugd met de samenwerking: ‘Cityplaza is het bruisende stadshart van Nieuwegein: een plek om te ontmoeten. Het is ons doel om het leven van onze bezoekers gemakkelijker en aangenamer te maken. Met een service als de Max Mobiel zullen een hoop ouderen en minder mobiele mensen geholpen worden om op een makkelijke en goedkope manier zich te verplaatsen binnen Nieuwegein.’

OntwikkelingenDienstverleningLekstroom