fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Rabobank Woerden gaat verhuizen
6 juli 2023 | 2 minuten lezen

Vanaf aanstaande maandag 10 juli is Rabobank Woerden op een nieuwe locatie te vinden. Dan openen de deuren van het nieuwe kantoor aan de Stationsweg 1 in Woerden.

‘Ons nieuwe kantoor sluit aan bij de wensen en eisen van deze tijd’, zo verklaart de bank in een persbericht de verhuizing. ‘Het is goed bereikbaar. Bij het kantoor is beperkte parkeergelegenheid, maar er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. We vinden het belangrijk dat je bij ons terecht kunt voor zaken die je online niet kunt regelen of zaken waar je persoonlijk advies bij nodig hebt. Droom je van je eigen plek of wil je groter wonen? Wil je vermogen opbouwen om eerder te stoppen met werken of ga je investeren in je bedrijf? We denken graag met je mee. Voor een gesprek over je hypotheek, vermogen of zakelijke financiering kun je op afspraak bij ons terecht. Voor jouw dagelijkse bankzaken kun je zonder afspraak binnenlopen.’

Rabobank Woerden heeft vanwege de verhuizing een speciale openingsactie in het leven geroepen. Klanten die in juli en augustus het nieuwe kantoor bezoeken, kunnen één van de volgende lokale stichtingen kiezen die volgens hen wel een appeltje voor de dorst kunnen gebruiken: Stichting Duurzaam Woerden, Stichting Voedselbank De Ronde Venen en Stichting Hospice Bodegraven-Reeuwijk. In september volgt de cheque-uitreiking aan de hand van het aantal getelde appeltjes.

Het kantoor aan de Stationsweg 1 is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

OntwikkelingenDienstverleningFinanciële dienstverleningWoerden