fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Start renovatie Muntgebouw Utrecht nabij
10 oktober 2022 | 2 minuten lezen

Het is bijna zover. Eind december sluiten tijdelijk de deuren van het markante congres- en evenementencentrum Muntgebouw Utrecht. Maar niet voor lang, want na een grootschalige renovatie zullen er na de zomer 2024 weer evenementen en congressen georganiseerd kunnen worden.

Utrechts grootste monumentale congres- en evenementencentrum, dat al ruim tien jaar geëxploiteerd wordt door The Attention Group, zal weer geweldig gaan schitteren. Het Rijksmonument zal een grondige renovatie ondergaan, worden verduurzaamd en toekomstbestendig worden gemaakt. Het wordt dé plek in Utrecht om te ontmoeten, verblijven, werken, relaxen en eten en drinken. Een levendige ontmoetingsplek, die van betekenis is voor Utrecht en ver daarbuiten.

‘Het beloven drie bijzondere laatste maanden te gaan worden dit jaar. Maanden waarin we nog vele mooie congressen gaan organiseren en nog her en der ruimte is voor de laatste boekingen in onze populaire locatie’, aldus Adriaan Derksen, pandbewaarder van Muntgebouw Utrecht.

Met alle medewerkers zijn al verregaande afspraken gemaakt om in andere locaties van The Attention Group aan de slag te gaan of om hen te begeleiden naar een andere werkgever. “Zonder hen waren we nooit zover gekomen de afgelopen tien jaar. Veel dankbaarheid richting ons prachtige team dat echt het verschil heeft gemaakt.” aldus Adriaan.

The Attention Group is de gelukkige eigenaar van meerdere monumentale locaties. Mariënhof Amersfoort zal extra ruimte gaan creëren in haar agenda om de vele trouwe gasten van het Muntgebouw de gelegenheid te geven daar hun congressen en events te organiseren.

‘We kijken reikhalzend uit naar 2024. Dan is niet alleen het Muntgebouw prachtig gerestaureerd, maar is het iconische gebouw ook klaar voor een duurzame en sprankelende toekomst waar congressen en events weer een belangrijke rol gaan spelen. Graag verwijzen we voor meer informatie naar www.hetnieuwemuntgebouw.nl.’

OntwikkelingenHoreca & RecreatieEventsRecreatieUtrecht